fbpx Online Office

Whats Upp
+359 888 111 519

Viber
+359 888 111 519

Телефон
+359 888 111 519

Skype
Online Office

office@
onlineoffice.bg

Messenger
Online office

 

Даниела Митева основател на Онлайн офис

 

Даниела Митева

Основател на ОНЛАЙН ОФИС
Магистър по право,

Софийски университет „Св. Климент Охридски“
Магистър по Финансов мениджмънт,

Университет за национално и световно стопанство

 

 

18 години опит

13 години частен сектор

5 години държавна администрация
Собственик и Управител на консултантска компания
по финансов и правен мениджмънт.
Отговорна за създаването
и въвеждането в РБългария на Търговски регистър,
регистър Булстат, Имотен регистър(ИКАР) и Брачен регистър(РИОС),
като
Изпълнителен директор на Агенция по вписванията.

 

Добре дошли в ОНЛАЙН ОФИС, електронна платформа за онлайн услуги по право, финанси и управление. Свържете се с мен, когато имате конкретен въпрос или проблем, обмисляте как да постъпите и как да подходите в бизнеса и личните си дела. Получавате решение, което едновременно отчита финансовите и правни аспекти, с акцент върху човешкия фактор, в една консултация, от един човек, онлайн! Познавам как работи държавната машина и как функционира бизнеса, затова давам комплексни, практически приложими решения. Разглеждам проблемите в цялост. Отчитам всички аспекти на поставените въпроси и то в тяхната взаимовръзка.

Интернет пространството и интернет услугите винаги са били част от моето ежедневие. Създадох част от услугите на електронното правителство. Частната ми практика e комуникация с клиенти. В голямата си част се осъществява чрез телефони, приложения, имейли и др., особено с тези, които са извън София (в страната и в чужбина).

ОНЛАЙН ОФИС е както възможност за директен достъп до мен и моите услуги, така и  възможност за мен да достигна до вас. По този начин  да разширя естественото ограничение на работа с „познати на моите познати“.
Очаквам Ви!
Даниела Митева
 
Награди и отличия:
Грамота и отличие II-ра степен на Министерство на правосъдието, за изключителни заслуги към правосъдието и утвърждаване върховенството на закона в РБ.

Награда в категорията за бизнес среда и финансова ефективност в първото годишно състезание на Световната банка, наречено „Да подобрим живота на хората в Европа и Азия”. Наградата се дава за изключителни резултати и положително въздействие върху цялостната икономическа среда в България с въвеждането на Информационната система на имотния регистър от  Агенцията по вписванията.

Специална награда „За развитие на бизнес средата“ от XIII-ия национален конкурс Мистър/Мисис Икономика за въвеждането на Информационната система на търговския регистър от Агенцията по вписвания.

Последвайте ни във: facebook, linkedIn, instagram

Назад