fbpx Online Office

Whats App
+359 888 860 008

Viber
+359 888 860 008

Телефон
+359 888 860 008

Skype
Online Office

office@
onlineoffice.bg

Messenger
Online office

ПЛАЩАНЕ


КОНСУЛТАЦИЯ, когато имате въпрос или проблем и знаете колко време Ви е необходимо за консултация. Запазвате час от страницата в сайта, прочитате и приемате Общите условия на предлаганата услуга, и извършвате авансово Плащане за услугата, преди започване на консултацията.

Когато не можете сами да определите темата на консултацията, не знаете колко време да запазите и колко да платите, проведете БЕЗПЛАТЕН ПЪРВОНАЧАЛЕН РАЗГОВОР. Свързвате се директно чрез някой от вариантите в сайта, не е необходимо да запазвате час, и в разговор или чат уточняваме заедно темата, времето и сумата.

По банков път:
"МИКСТ СОРСИС"ЕООД
Райфайзенбанк ЕАД-София
BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG22RZBB91551007867700

Revolut: +359888860008

Кредитна или Дебитна карта:

Описание Сума
Възнаграждение за услуга лева
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

payments main image

Цени:

Консултации до 60 мин – 100 лева

Абонамент за търговци – по договаряне

Консултацията дава конкретни разяснения и предложения за решения на поставените от Вас теми и въпроси.

Описаните Цени са крайната сума, която Клиентът дължи на „Микст сорсис“ ЕООД. В тази сума не са включени съответните дължими данъци, нотариални такси, съдебни разноски, преводи, пътни разноски, пощенски разходи и др., които се дължат към трети лица при и/или по повод изпълнението на предоставената услуга и се заплащат отделно на съответните лица. Предоставянето на услугата започва след проверка за приемане на Общите условия и извършено плащане от Вас. В случай, че Ви е необходимо допълнително време следва да се организира нова консултация по същия ред: запазвате час, приемате общите условия и осъществявате плащане. данъци, нотариални такси, съдебни разноски, преводи, пътни разноски, пощенски разходи и др., които се дължат към трети лица при и/или по повод изпълнението на предоставената услуга и се заплащат отделно на съответните лица. Предоставянето на услугата започва след проверка за приемане на Общите условия и извършено плащане от Вас. В случай, че Ви е необходимо допълнително време следва да се организира нова консултация по същия ред: запазвате час, приемате общите условия и осъществявате плащане.

Повече

Начин на плащане:

БАНКОВ ПЪТ, КРЕДИТНА ИЛИ ДЕБИТНА КАРТА (EPAY) и REVOLUT

БАНКОВ ПЪТ
Можете да извършите банковия превод чрез електронно банкиране или на място в офис на съответната банка.
EPAY
Кредитна или дебитна карта, чрез Вашия профил в ePay (регистрацията Ви в ePay е задължително условие, за да можете да осъществите плащане). Моля след като влезете във Вашия профил, въведете трите си имена и основание за плащането например: Иван Иванов Иванов, консултация.
REVOLUT
Моля при плащане чрез REVOLUT ползвайте телефонен номер +359888860008.
* моля свържете се, чрез някой вариантите в сайта www.onlineoffice.bg, ако описаният начин на плащане не ви е възможен
Моля след като влезете във Вашия профил, въведете трите си имена и основание за плащането например: Иван Иванов Иванов, консултация.
REVOLUT
Моля при плащане чрез REVOLUT ползвайте телефонен номер +359888860008.
* моля свържете се, чрез някой вариантите в сайта www.onlineoffice.bg, ако описаният начин на плащане не ви е възможен

Повече