fbpx Online Office

Whats App
+359 888 860 008

Viber
+359 888 860 008

Телефон
+359 888 860 008

Skype
Online Office

office@
onlineoffice.bg

Messenger
Online office

Запази час ЗА КОНСУЛТАЦИЯ онлайн

Запази час онлайн: изберете ден, като натиснете върху съответната дата в календара. Определете час и последователно натиснете върху часа и Confirm. Въведете в съответното поле Вашите данни: име (Name), eМail, темата на срещата (Please share topic that will help prepare for our meeting) и телефонен номер за връзка с Вас (Please enter your mobile number). Натиснете Schedule Event. Готово!
Запази час онлайн лого сепаратор
Моля имайте предвид, че ЗА ПЪРВОНАЧАЛЕН РАЗГОВОР НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ЗАПАЗВАТЕ ЧАС. Свързвате се директно чрез някой от вариантите в сайта и в разговор или чат уточняваме заедно темата, необходимото време и съответната дължима сума за услугата. Консултацията дава отговори на Вашите въпроси и проблеми, а първоначалният разговор определя само темата, времето и възнаграждението.

Запази час онлайн лого сепаратор

НЕОБХОДИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ:
дата и час за консултация. Работно време на Онлайн офис от понеделник до петък между 9 и 17 часа. Изберете измежду свободните часове (само те са видими и възможни за клик). Часовете, които са запазени не се виждат и не могат да бъдат избирани.
име, презиме и фамилия на Клиента. Моля въведете Вашите име, презиме и фамилия. В случай, че представлявате търговско дружество в описание на темата, заедно с въпросите и проблемите, които ще се обсъждат, въведете фирма и ЕИК на търговеца.
eМail, внимателно въведете правилно Вашата работеща електронна поща, защото ще служи за връзка и размяна на кореспонденция между нас.
телефонен номер за връзка с Вас, чрез който може да осъществим консултацията.
тема на консултацията – кратко описание на въпрос или проблем, по който ще получите консултация.

 

ТРИ СТЪПКИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА УСЛУГА ОТ ОНЛАЙН ОФИС:

Запазвате час за консултация онлайн, през страница Запази час
Прочитате и приемате Общите условия за предлаганата услуга онлайн, чрез страница Общи условия
Осъществявате Плащане за услугата онлайн, чрез страница Плащане

Последвайте ни във: facebook, linkedIn, instagram